Monday, November 30, 2009

MASAK PRAWN N SAYUR LAGIIKKKKK




Salam sumer,
Ni lauk utk lunch b4 btolak balik kg. Udang sweet sour n sayur goreng kacang buncis + karot + sotong yg x brape cukup alatnya coz dah malas nak p market. M**** lagi...huhuhu. Ya arr, dah nak balik raya kan so buat je lah apa yg ada kat peti ais tu, janji anak2 blh makan ari tu kan. Ya arr, ecxited giler aku n anak2 nak balik raya kat kampung. Lama sgt2 x balik raya kelate.....kampungku!!!!!!!!!!!!

Malam ni kira tepek pin n pot pet pot pet je sket2, resepi2 mls nak c&p coz sume org dah tau masak mende paling simple dlm dunia ni....hehehe

1 comment: