Saturday, August 1, 2009

IKAN BAWAL MASAK MASAM MANIS N PIZZA LAGI

Ikan bawal yang aku masak sweet sour
Ni pizza pagi kejadian....hehehe

Salam sumer,
Hehehe...ni pizza di pagi kejadian paler aku musing2 tu. Ni kembar yang snap gambarnya. Aku memang ari tu dah x da mood pun. Dia tanya aku dah amik gambar ke, aku geleng je paler......hehehe rupanya dia yg amik alih kerja aku ek. Ikan bawal tu plak untuk lunch dia org, aku masak satu lauk tu je n goreng sayur sket. Gambar tu pun kembar gak yg snap sebelum derang makan nasi ari tu. Kalo balik dari sekolah memang sumer pakat ada tugas masing2, sapa amik nasi, amik pinggan, amik air...sumer dah tau tugas arr so aku x da kalut sangat, juz tgk je dia org buat.


1 comment: